Onze diëtisten

Onze diëtisten werken samen met uw arts, verpleegkundige of praktijkondersteuner om ervoor te zorgen dat u de juiste adviezen over voeding krijgt ; passend bij uw aandoening, de behandeling én natuurlijk uw persoonlijke voorkeuren want u moet wel kunnen blijven genieten van eten!
We staan beiden ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Dit betekent dat we iedere 5 jaar voldoende scholings- en kwaliteitspunten moeten behalen om als diëtist geregistreerd te kunnen blijven staan. We werken met of zonder verwijzing en bieden behandelingen aan binnen de ketenzorg (DBC).

Ellen Winters

Ellen is diëtist en eigenaar van Diëtistenpraktijk Ellen Winters. Kwaliteit van leven door klachtenvermindering, maar wel kunnen blijven genieten van eten, heeft een centrale plek in haar behandeling. Dit betekent niets minder dan zorg op maat met de cliënt centraal, waarbij ze samenwerking zoekt met verpleegkundigen, (mantel)zorg , de behandelend artsen en de andere betrokken behandelaars.

Loopbaan
Na de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de HAN startte Ellen in 2007 haar eigen praktijk. Ze heeft haar kennis up to date gehouden met een aantal post-HBO-opleidingen op het gebied van maag-darmklachten, FODMAP, voeding bij kanker, ondervoeding, voeding voor de ouder wordende mens, Ziekte van Parkinson en voeding bij diabetes mellitus. 

Ellen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD), ParkinsonNet, LWDO regio Eindhoven en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister met nummer 99908304989. Ze heeft de aantekening voor directe toegankelijkheid.

Over Ellen

Empathisch, ondernemend, gedreven, vindingrijk en teamplayer . Naast haar werk is Ellen veel te vinden bij haar man en 3 kinderen. Ze houdt van live muziek, koken en lekker eten met familie en vrienden en wandelen met de hond. Maar staat ook graag op het handbalveld, start ze met tennisles en staat in de winter op de lange latten.

“Diëten is geen synoniem voor niet lekker eten.” 

#maag -darmklachten # lactose intolerantie #voeding bij kanker #ondervoeding #diabetes #Chronische longziekten #voeding voor de ouder wordende mens #kauw en slikproblemen # pre- en postoperatieve zorg #covidrevalidatie#voeding bij hart- en vaatziekten #voeding bij Parkinson

Nicole Beenders

Nicole is diëtist en is sinds januari 2018 deel van het team van Diëtistenpraktijk Ellen Winters. Wat ze zo leuk vindt aan het vak is dat voeding zo veel mogelijkheden kan bieden bij zowel gezondheid als ziekte. Nicole vindt het een uitdaging om anderen te helpen en samen een passend advies op te stellen met realistische doelen. Het geeft haar energie om mensen stap voor stap steeds dichter bij hun doel te zien komen. Hierbij wordt gekeken naar mogelijkheden in plaats van wat ‘moet’/ ‘niet kan’.

Om te blijven ontwikkelen is Nicole bezig om haarzelf te specialiseren op het gebied van kinderdiëtetiek. Nicole is onder andere werkzaam binnen de locatie in het Dolium Eersel, waarbij ze ook betrokken is binnen het multidisciplinaire kinderteam. Daar ziet ze met name kinderen met buikklachten, lactoseintolerantie, prikkelbare darm, ASS, ADHD, prikkelverwerkingsproblemen, afbuigende groeicurve en overgewicht.

Ook Nicole is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD), staat ingeschreven in het kwaliteitsregister met nummer 19102912589.

Over Nicole

Enthousiast, empathisch, ondernemend en altijd kijken naar mogelijkheden. Naast haar werk is Nicole graag op bezoek bij familie en vrienden om bij te kletsen. Ze houdt ervan om met de hond de bossen af te struinen en te genieten van de natuur en vindt het leuk om te koken voor anderen.

#zwangerschap en kinderwens #gezonde voeding voor kinderen en adolescenten #voeding bij prikkelverwerkingsproblemen of afbuigende groeicurve #gewichtsbeheersing voor kinderen en volwassenen met onder of overgewicht #diabetes #voeding bij hart- en vaatziekten #ondervoeding #maag-darmklachten

Sandra Lathouwers

Sandra is als diëtist sinds februari 2020 deel van het team van Diëtistenpraktijk Ellen Winters. Sandra: “Ieder mens is anders. Ik vind het leuk me écht te verdiepen in de persoon die voor me zit. Daarmee probeer ik de persoonlijke wensen en behoeften helder te krijgen en mijn advies hierop zo veel mogelijk te laten aansluiten. Met behulp van een advies op maat, heldere communicatie én een goede vertrouwensband probeer ik mijn cliënten te begeleiden en zo samen hun doel te bereiken.”
Sandra is werkzaam op de locatie in Westerhoven. Daarnaast gaat ze regelmatig op huisbezoek bij cliënten die onze praktijk niet kunnen bezoeken.

Ook Sandra is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD) en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister met nummer 19105354589

Over Sandra
Empathisch, betrokken, gedreven en een echte teamplayer. Naast haar werk is Sandra graag bij haar man en 3 kinderen. Ze houdt van lezen, skeeleren, avondjes uit gaan, reizen, koken en borrelen met vriendinnen. Ook met een flinke wandeling in de natuur of skiën in de Oostenrijkse Alpen maak je Sandra blij.

#gewichtsbeheersing bij onder- of overgewicht #diabetes #pre- en postoperatieve zorg #voeding bij hart- en vaatziekten #ondervoeding #voeding voor de ouder wordende mens #maag-darmklachten

Contact

Diëtistenpraktijk Ellen Winters
040-2026354

Locatie Westerhoven

Op dinsdag en woensdag hebben wij spreekuur op onze hoofdvestiging.

Heijerstraat 29
5563 BM Westerhoven

U kan uw auto parkeren aan de inrit en het pad voor het huis volgen.
Uw fiets kan u plaatsen tegen de beugel aan het pad naar de praktijk.

De praktijk bevindt zich in een bijgebouw achter het huis. Recht tegenover en naast deze praktijklocaties zijn er bushaltes waar bus 18 en 318 stoppen.

Locatie Dommelen

Op donderdag hebben we spreekuur in Paramedisch Centrum Van Hoof.

Escudohof 2
5551 DD Valkenswaard

Locatie Eersel

Op vrijdag hebben we spreekuur in Gezondheidscentrm Dolium.

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1 u
5521 WD Eersel

Bij binnenkomst in het Dolium dient u de bewegwijzering aan te houden van Kinderpsychologie. 
Wanneer u de apotheek voorbij loopt naar de tandarts komt u bij deze ruimte.

Locaties Valkenswaard

Op maandag hebben we spreekuur in Therapiecentrum Valkenswaard.

Antwerpsebaan 10
5554 JV  Valkenswaard

Parkeren kan nabij de praktijk. Vergeet uw parkeerschijf niet.