Onze diëtisten

Onze diëtisten werken samen met uw arts, verpleegkundige of praktijkondersteuner om ervoor te zorgen dat u de juiste adviezen over voeding krijgt ; passend bij uw aandoening, de behandeling én natuurlijk uw persoonlijke voorkeuren want u moet wel kunnen blijven genieten van eten!

We staan beiden ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Dit betekent dat we iedere 5 jaar voldoende scholings- en kwaliteitspunten moeten behalen om als diëtist geregistreerd te kunnen blijven staan. We werken met of zonder verwijzing en bieden behandelingen aan binnen de ketenzorg (DBC).

Ellen Winters

Ellen is diëtist en eigenaar van Diëtistenpraktijk Ellen Winters. Kwaliteit van leven door klachtenvermindering, maar wel kunnen blijven genieten van eten, heeft een centrale plek in haar behandeling. Dit betekent niets minder dan zorg op maat met de cliënt centraal, waarbij ze samenwerking zoekt met verpleegkundigen, (mantel)zorg , de behandelend artsen en de andere betrokken behandelaars.

Loopbaan
Na de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de HAN startte Ellen in 2007 haar eigen praktijk. Ze heeft haar kennis up to date gehouden met een aantal post-HBO-opleidingen op het gebied van maag-darmklachten, FODMAP, voeding bij kanker, ondervoeding, voeding voor de ouder wordende mens, diabetes mellitus en het koolhydraatbeperkte dieet.  Maar ook scholing op het gebied van coachingstechnieken zoals Motivational interviewing en  cognitieve gedragstherapie.

Ellen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD), staat ingeschreven in het kwaliteitsregister met nummer 99908304989 en heeft de aantekening voor directe toegankelijkheid.

Over Ellen

Empathisch, ondernemend, gedreven, vindingrijk en teamplayer . Naast haar werk is Ellen veel te vinden bij haar man en 3 kinderen. Ze houdt van bezoeken van concerten, koken en lekker eten met familie en vrienden. Maar staat ook graag op het handbalveld en op de lange latten.

“Diëten is geen synoniem voor niet lekker eten.” 

#maag -darmklachten # lactose intolerantie #voeding bij kanker #ondervoeding #diabetes #Chronische longziekten #geriatrie #kauw en slikproblemen #koolhydraatbeperkt dieet # pre- en postoperatieve zorg

Nicole Beenders

Nicole is diëtist en is sinds januari 2018 deel van het team van Diëtistenpraktijk Ellen Winters. Wat ze zo leuk vindt aan het vak is dat voeding zo veel mogelijkheden kan bieden bij zowel gezondheid als ziekte. Nicole vindt het een uitdaging om anderen te helpen en samen een passend advies op te stellen met realistische doelen. Het geeft haar energie om mensen stap voor stap steeds dichter bij hun doel te zien komen. Hierbij wordt gekeken naar mogelijkheden in plaats van wat ‘moet’/ ‘niet kan’.

Om te blijven ontwikkelen is Nicole bezig om haarzelf te specialiseren op het gebied van kinderdiëtetiek. Nicole is onder andere werkzaam binnen de locatie in het Dolium Eersel, waarbij ze ook betrokken is binnen het multidisciplinaire kinderteam.

Ook Nicole is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD), staat ingeschreven in het kwaliteitsregister met nummer 19102912589.

Over Nicole

Enthousiast, empathisch, ondernemend en altijd kijken naar mogelijkheden. Naast haar werk is Nicole graag op bezoek bij familie en vrienden om bij te kletsen. Ze houdt ervan om met de hond de bossen af te struinen en te genieten van de natuur en vindt het leuk om te koken voor anderen.

#zwangerschap en kinderwens #gezonde voeding voor kinderen en adolescenten #voeding bij prikkelverwerkingsproblemen of afbuigende groeicurve #gewichtsbeheersing voor kinderen en volwassenen met onder of overgewicht #diabetes #koolhydraatbeperkt dieet #recreatie sport # pre- en postoperatieve zorg #voeding bij hart- en vaatziekten #geriatrie #ondervoeding

Contact

Diëtistenpraktijk Ellen Winters
040-2026354

Locatie Westerhoven

Heijerstraat 29
5563 BM Westerhoven

Locatie Dommelen

Escudohof 2
5551 DD Valkenswaard

Locatie Eersel

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1 u
5521 WD Eersel

Locaties Valkenswaard

Antwerpsebaan 10
5554 JV  Valkenswaard

Pastoor Heerkensdreef 29
5552 BG Valkenswaard